top of page

Vestuvių dienos rūpesčiai kurių galite išvengti


Pasiruošimas savo svajonių vestuvėms gali būti tikras iššūkis. Juk tikėtina, pirmą sykį organizuojate tokią didelę šventę, o pagalvoti reikia apie milijoną ir vieną dalyką. Tačiau net jei visas pasiruošimo procesas buvo sklandus, artėjant vestuvėms gali pradėti kirbėti įvairios, jauduliu apipintos mintys.


Apačioje su Jumis noriu pasidalinti keliais dienos rūpesčiais, kurie aplanko daugumą, tačiau esu įsitikinęs, jog jų galite išvengti!


Vestuviu dekoras, Gironiu sodyba, Vestuviu fotografas Kaune

#1 Oro sąlygos vestuvių dieną

90 procentų porų jaudinasi dėl oro. Mūsų klimatui reikia būti teisingai nusiteikus bei turėti planą B. Nei ceremonijos, nei fotosesijos lietus nesugadins. Ceremoniją lauke galima trumpam atidėti arba perkelti į vidų. Taip pat ir su fotosesija. Na arba galima turėti išskirtines nuotraukas lietuje! Vienintelį ką gali sugadinti - šukuoseną. Bet tikrai ne Jūsų nuotaiką dienai, kuriai ruošiatės taip ilgai.



#2 Rūpestis dėl to, ką kiti pagalvos.

Geriausias patarimas būtų rimtai atsižvelgti į tai, ko būtent Jūsų ir Jūsų partneris nori. Artimųjų bei aplinkinių nuomonę išgirsti verta, bet viską darykite būtent taip, kaip kužda Jūsų širdis. Tik tokiu atveju savo šventėje jausitės būtent taip, kaip ir svajojote! Būkite savimi ir nebijokite pasirodyti „kažkaip ne taip“.



#3 Mažos ir (galbūt) nereikšmingos smulkmenos.

Yra begalė dalykų kurie vestuvių dieną gali sugadinti nuotaiką ar "išmušti iš vėžių". Sutelkite dėmesį į „didįjį dienos paveikslą“, o mažus nesklandumus palikite už nugaros. Tikėtina, jog prabėgus kuriam laikui jų net neprisiminsite.



#4 Vakarinės dalies kontrolė.

Patikėkite vakarą profesionalams, o Jūs mėgaukitės akimirka, kuomet visi svarbiausi žmonės yra su Jumis ir dėl Jūsų.



#5 Pirmasis šokis.

Jei pasiruošimo metu jaučiate didelį nerimą dėl pirmojo šokio, tuomet siūlyčiau jo atsisakyti. Tai neturi būti prievolė. Jei visgi apsisprendėte šokti, pabandykite užsirašyti į kelias šokių pamokas. Tai gali būti puiki nauja patirtis santykiuose. Juk sakoma, kad esi jaunas kol turi pirmų kartų!



#6 Noras, jog VISKAS būtų tobula.

Nepamirškite, jog Jūs turite suplanuoti visą dieną – nuo rytinio pasiruošimo iki vakaro kulminacijos, o per tą laiką gali nutikti įvairiausių netikėtumų. Vėlavimas, problemos su apranga, svečiais ar personalu. Kam be nutikus, žinokite, jog diena nesugriuvo, o su tinkama komanda bet kokios problemos yra išsprendžiamos! Jei jaučiate, jog vestuvių dieną Jums reikės pagalbos – pasikliaukite vestuvių dienos koordinatore arba vestuvių planuotoją!



7# Savų vestuvių lyginimas su kitomis.

Jūs esate unikalūs savo norais, sava vizija bei tuo kas Jums patinka. Nesistenkite būti tuo, kas nesate.

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page